Surfhundi veebileht uueneb!


Posted on juuli 5th, by hunt in Uudised. Surfhundi veebileht uueneb! kommenteerimine on välja lülitatud

Juulikuu suurim uudis on Surfhundi veebilehe uuenemine. See mida te näete on veebimeistri tehtud pesa e. raamistik. Osa infot pole veel oma pesadesse sisse kolida jõudnud. Kõik hetked, mis merelt, kartulipõllult, maasikarohimisest, hobuste-, laste- ja lammastekarjatamisest üle jääb on plaanitud panustada veebiraamistikku õige informatsiooni sisse kolimiseks. Niiet natuke kannatust ja ongi valmis!

Teine uudis, et meie lambaid käib vaatamas ilves. Ei mitte kikikilipsu v rulluiskudega, mustade kõrvaotstega.

Kolmas uudis, et hobused on kohal, talvekarva maha ajanud ja naudivad suve.

Neljandaks. Tegime Henry’ga kaks päeva gybe-kliinikut. Esimene päev Paagilahel lahjas glissis ja teine päev suurte laudadega sai kõik peensusteni lahti harutatud ja läbi tehtud. Lisaks vägitükkidele merel aitas Henry voodrilaudu käru peale laadida, lambaid ümber panna, hobuseid joota ja koeri karjatada.

Kommenteerimine on suletud.