Dahab 2013 …


Posted on jaanuar 29th, by hunt in Avalehel, Uudised. Dahab 2013 … kommenteerimine on välja lülitatud

Olen suvede jooksul pajatanud Dahabist. Sumedaist õhtutest, kirgastest päevadest, tuule käes lookas palmidest ja fantastilistest surfiõpetajatest, kes pole kunagi kurjad ja alati teavad täpselt kuidas just SIND aidata edasi sellst punktist kuhu oma arunatukesega oled juba jõudnud.


Meie käsutuses on erinevad lahesopid – Laguna ja Baby Bay, mis ka tugeva tuule korral jäävad siledaveelisteks ning taamal suurte lainete osakond- Kamikaze, kus saab edasijõudnu end proovile panna.

Kui oled surfihuviline, kes soovib purjelauasõitu alustada või õppida surfis midagi uut – trapetsis sõitma, jala-aasasid kasutama, paremini glisserima, rannastarti, veestarti, kiiremaid manöövreid alates lihtsatest pautidest ninig jibedest kuni luupide ja flakadeni välja, siis on see laager sulle!

Väljalennud Sharmel Sheiki 31.03, 07.04 ja 14.04. Surfireis koos varustuse laenutuse ning õpetusega Club Dahabi ingliskeelsete instruktorite grupis ja lihtsamat sorti majutusega maksab ligikaudu 900 €. Võib alati otsida soodsamaid reisimisvõimalusi, kuid kohale jõudma peaks hiljemalt pühapäeval, sest esmaspäeva hommikul algab treeningnädal koos surfikoha, surfiklubi ning instruktorite tutvustuse- ja tasemele vastavatesse gruppidesse jagunemisega. Treenigud ja/või loengud toimuvad viiel päeval nädalas, 2 korda päevas.

Kaks päeva jääb iseseisvaks tööks ja kohaliku kultuuri nautimiseks!

Kommenteerimine on suletud.